porquería

Home Renovation . 2,050 sf . Toronto, ON . 2017

The clients of this fully detached house in Toronto, ON were interested in an open concept plan that would remove existing interior walls on the ground floor. The renovation also includes the construction of a separate suite in the basement. The space was designed around a large flexible kitchen that could accommodate social events. Architectural features include a dropped ceiling area that defines space within the open concept while also accommodating a future master ensuite in the above floor. A custom perforated corian sliding screen that conceals a liquor collection under the stair animates the space by revealing a colourful storage area while maintaining the open plan layout.

View-to-Dining-Room_1_Beauty_porqueria.gif
toronto-renovation-walnut-dropped-ceiling.jpg
kitchen-west-view.jpg